“Çocuklarınızı çokça öpün! Her öpücük karşılığında cennette bir derece alacaksınız.Hz. Muhammed (s.a.v.)
Lilypie Kids Birthday tickers

10 Mayıs 2010 Pazartesi

Ah bu kilolar


Hafta sonu karakuzumla  beraber kısır ve sütlaç yaptık.Marulumuz ,salatalığımız ve birde turşumuz eksikdi ama kim gidecekdi  markete:))Marifetli arkadaşım Hilal i aradım bize eşlik etsin ; hemde balkondaki yeşillikleri bitmeden tadına bakalım diye:)) Telefonunu nasıl olduysa kaydetmemişim arayamadım .Aynı blokdada değiliz  ki  üşengeçliğim üzerimdeydi. Kezboşu aradım ne mümkün ulaşmak çok yoğun bayan .Neyse ana kız oturduk yedik artık.İlkayım seni hatırlamadım sanma ama Ankara çok uzak be gülüm ben yan bloğa gitmeye eriniyorum Hafta sonu yedim yedim şimdi rejimdeyim .Bu kilolar nasıl verilecek bilmemki..Yediği halde kilo alamayan arkadaşlara imreniyorum doğrusu. Sevgili Cahidenin bir paylaşımını okumuşdum,çok  hoşuma gitmişdi.Kilo sorunu yaşayan arkadaşlar zayıf kişilerle arkadaşlık etmesin diye...Ama bütün etrafımdakiler cılız malesef..İş yerimdedki  arkadaşlarıma bu derdimi İlettim sizlerle herşeyi bitirip mektuplarımı isteyebilirim dedim.:))
Bütün bu yazdıklarımdan sonra beni çok şişman hayal ettiniz değilmi.?Çok değil  7 kilo versem yeter bana.Veriyorum ama hemen alıyorum. malesef :(

4 yorum:

İlkay dedi ki...

Allah seni Fatma görüntü süper olsa 2 tabak kesin yerdim bayılıyorum kısıra bide bol limon olcak ki ağzım ekşidi :)
Tşk ederim arkadaşım aklına gelmem yeter inş Allah nasip ederse sana kısır yemeye gelcem
Yaz geldi biz hatunlar kilo verme derdine düşdük inş veririz.

Hilal dedi ki...

aaaa
demek bensiz yedin kısırı, olmadı işte bu. üstelik soğanlarım da bir güzel oldu ki:)) büyüttüm saksılarını:) bu arada hatırlaman bile çok sevindirdi beni Fatma'cım. haa unutmadan, o mutfak tezgahı bana bir yerden tanıdık geldi :)))

KARA KUZUCUĞUN ANNESİ dedi ki...

İlkayım bol nar ekşili ve limonluydu zaten senin yerine yedim merak etme .Gülüm seni evimde ağırlamakdan gurur duyarım.En kısa zamanda beklerim. Öpüldünüz..

KARA KUZUCUĞUN ANNESİ dedi ki...

Benim becerikli komşum senden öğreneceğim çok şey var ama görüşemiyoruz nedense..Balkondaki bahçene bayıldım doğrusu.Süpersin sen.Hep aklımdasın canım benim.Seni özel davet edecem artık:)