“Çocuklarınızı çokça öpün! Her öpücük karşılığında cennette bir derece alacaksınız.Hz. Muhammed (s.a.v.)
Lilypie Kids Birthday tickers

19 Ocak 2011 Çarşamba

Seni yaratan Rabb’inin adıyla oku!”


 “Bismillahirrahmanirrahim. Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr. “diyerek aldık Elifba'yı elimize  ve nihayet dün  Kuran-ı Kerim'i okumaya geçiş yaptık. Yine Peygamber Efendimizin bir sözü daha vardır ki, : “Çocuklarına Kur’an öğreten anne-babaya cennette taç giydirilir.”Canım yavrum sana öğretmenlerinle beraber    bir  taç giydirdik. İnşallah Kuran-ı Kerime olan bu muhabbetin ömür boyu sürer de sende bizim taç giymemize  vesile olan  Nur'umuz olursun .
Anne ve baba olarak senden istediğimiz hediyemiz olan bu Kuran-ı Kerimi  bir satır bile olsa her gün  açıp okumandır.Bu alışkanlığın oluşması için elimden geleni yapmaya çalışacağım.Bizim tek hazinemiz sensin. 
Anlamını beğendimiz için adını  Beyza Nur koyduk . Amel defterin  adın gibi tertemiz ,günahlardan arınmış  olması için . Canım yavrum : dilini kötü kelimelerle kirletme,kalbini kötü duygularla karartma  hep böyle tertemiz kal.Rabbimin razı olduğu kullardan olursan ne mutlu bize......

  
Okulundaki bütün öğretmenlerine özellikle Sıdıka Öğretmenimize  çok teşekkür ediyorum. Peyğamberimizin Sizin en hayırlınız Kur'an-ı öğrenen ve öğreteninizdir." hadisinden  dolayı..
 Daha nice güzel günlerini  hep birlikte kutlamak dileğiyle.....Seni çok seviyoruz Karakuzum :)

3 yorum:

essra dedi ki...

bole haberler gorunce uzuluyorum kendi adıma...yok etrafımızda boyle yerler...bravo sana..

İlkay dedi ki...

Maş Allah nazardan saklasın. Duygulu bir yazı olmuş kızın için dualarına amin diyorum.
Küçük yaşta öğrenmesini sağlamak çok güzel bir duygu anne baba için kutlarım.

Fidan dedi ki...

Ne güzel,Allah hepimize nasip etsin!!!