“Çocuklarınızı çokça öpün! Her öpücük karşılığında cennette bir derece alacaksınız.Hz. Muhammed (s.a.v.)
Lilypie Kids Birthday tickers

8 Şubat 2011 Salı

Dikiş çalışmamız:)

Halı kaydırmazdan Kara kuzunun dikiş çalışmasını nasıl buldunuz.Biraz karışık değil mi?.Ama kızımın çok emeği var   bu parçada:-).Önce keçeliyle bir çizgi çizildikten sonra  üzerinden gitti.O çok sevdi bu işi ama banada ipliği  iğneye takmaktan ,  ucuna düğüm atmaktan gına geldi. Gittim bi etamin iğnesi aldım deliği büyük olanlardan rahatladım şimdilik :) Bunun gibi üç parça daha yapıldı.Markete girince gözüm  bu aralar halı kaydırmazlarda  işçiman bi kızım olunca .....
Buda halı kaydırmazın arkadan görünüşü.Biraz acemi işi oldu ama diğer parçalara değişik çizimler yapıp renkli iplerle süsleyeceğiz. Bunuda hatıra olarak saklayacağız artık.Kızımın ilk çeyizi:)

7 yorum:

Urfa Tutkunu dedi ki...

Kara Kuzunun ellerine sağlık =) Hatıra işte ne güzel. Ben de Hamza'nın resim adı altında karaladığı çizgileri saklıyorum anı olsun diye =)

KARA KUZUCUĞUN ANNESİ dedi ki...

Aslıhancığım sakladığımız resimlerde var tabi...Büyüyünce kendide mutlu olur bunları görmekten tabii..

Unknown dedi ki...

süper bir çalışma olmuş :)

CAHİDE dedi ki...

Seni seviyorum.Böyle güzel ve ilgili her anneyi seviyorum.Kara kuzunun ellerine sağlık.Kara kuzuyu daha bir ayrı seviyorum...

KARA KUZUCUĞUN ANNESİ dedi ki...

içimizdeki karnaval beğendiğinize sevindim.Kız annesi olmak başka bi şey işte:)

KARA KUZUCUĞUN ANNESİ dedi ki...

Sevgili Cahideciğim bende sizi çok seviyorum.Birgün yüzyüze tanışmış olmayı çok istiyorum.Karakuzuda eminim sizi çok sever.Rabbim yavrularımızı yazısından güldürsün acılarını göstermesin Amin.

İlkay dedi ki...

OOO yakında elbiseler dikmeye başlarsınız analı kızlı düz yapmış maş eğri büğrüde yapabilirdi arada olmuş ama çok az maşş :)