“Çocuklarınızı çokça öpün! Her öpücük karşılığında cennette bir derece alacaksınız.Hz. Muhammed (s.a.v.)
Lilypie Kids Birthday tickers

2 Şubat 2011 Çarşamba

Dolaplara ara raf yapılır:)


Fayanslara derz dolguydu ,duvar boyasıydı derken  geçen ay mutfak dolaplarına el attım. Komşum yaptırmıştı  benimde ihtiyacım vardı.İnternette ev düzenlemesiyle ilgili  gezinirken bunun hiçte zor olmadığını gördüm. Pasta çörekle pek aram olmasa da böyle işlerle uğraşmayı seviyorum.  
Ölçüyü aldım doğru Praktikere gittim.Ölçüye göre 2 raf kestirdim .Raf çivisi ve kenar kaplamasını da aldıktan sonra  eve geldim.Önce ütüyle kenarlarını kapladım. Gerekli ölçümleri yaptıktan sonra   dolabları boşattım eşimden yardım bekleme  başladım.Bi çivi çakma işi kaldı  ama hiç oralı değil . Bir gün böyle dağınık bekledim. İş başa düştü . Aldım elime keseri çaktım çivileri .Bayada  hoşuma gitti.Bardaklar için 2 raf  oldu 4 raf .... 
Baktım ki bu iş o kadar zor değil hazır elim alışmışken  tabak bölümüne de el atmak için tekrar koştum Praktikere.Böylece günlük kullandığım yerlere daha çok  şey koyabildim.
Sırada gardolabım ve  ayakkabı dolabım var.:)

3 yorum:

Hilal dedi ki...

komşum çok güzel olmuş ellerine sağlık. baharat dolabını da yapmayı unutma çok eşya alıyor.

İlkay dedi ki...

Ellerine sağlık güzel olmuş bende severim böyle tamir işlerini elimdende gelir eşin bu yazıyı okusa da görse benden yardım beklemiş diye :)

Nilgün Komar dedi ki...

"kör kendi işini kendin gör"

der bir arkadaşım sende öyle yapmışsın eline sağlık!