“Çocuklarınızı çokça öpün! Her öpücük karşılığında cennette bir derece alacaksınız.Hz. Muhammed (s.a.v.)
Lilypie Kids Birthday tickers

6 Aralık 2010 Pazartesi

Mutlu Yıllar Hamza

Dün sevgili Hamarat Komşumun yakışıklı oğlunun 2.yaş gününü kutladık.Karakuzumdan Hamza'ya hediye olarak  bir resim yapmasını istedim. Renk renk kalpler çıktı ortaya.. Bizim sevdiklerimize verecek kadar  kalbimiz çok.:)
Hamzacığım daha nice yaşlarını birlikte kutlarız inşallah..

Hilalciğim neler hazırlamış neler,Hepsi birbirinden lezzetliydi.Ellerine sağlık..Neden fotoğraf çekmedim dedim şimdi...Karakuzum su böreğine,  bende yaş pastadan sonra   Aslıhan'ın Urfa salçasıyla yaptığı kısıra bayıldım.Müthiş bi şeydi...Bak yine canım çekti.......Hilalciğim sana şaşıyorum nerden buluyorsun bu kadar zamanı .Maşallah her yer uğur böceğiydi.
Hamzacğım  ömrün uğur böceği  tadında geçsin. Gittiğin her yere uğur  ver.Rabbim yeni yaşını hayırlı kılsın.Sağlıklı uzun ömürler versin.


Bu örgü yelek te benim hediyem.Güle gül kullan Hamzacığım..Hilalciğim bilirsin Hamza  ismini Hz Hamza'dan dolayı   ben çok seviyorum. Rabbim hayırlısıyla   inşallah  bir erkek çocuk nasip ederde adı  Muhammed Hamza olur.. Karakuzumda o kadar benimsediki kullanmak istemediği bir eşyasını "Anneciğim bu Hamza'nın olsun "diye söyler.Henüz bir Hamzamız yok ama şimdiden ailemizin 4 üyesi gibi.:)

6 yorum:

Hilal dedi ki...

ne kadar mutlu oldum anlatamam Fatmacım, dostlarımızı memnun edebildiysek ne mutlu bizlere. biliyorsun el emeğine çok değer veririm. Beyzanın da senin de el emeği göz nuru hazırladığınız hediyelerinize bayıldık. Beyzanın yaptığı resim buzdolabımızda gelip gidip bakıyoruz.

iyi ki komşu olmuşuz öyle değil mi:)

Urfa Tutkunu dedi ki...

Gerçekten güzel bir gündü.Kısırı beğendiğine çok sevindim =) Ne zaman istersen yaparım yine inş. Bu arada ben de bu güzel süvetere bayıldım. Hem rengi hem yumuşaklığı. Beyza'nın kalplere diyecek söz yok zaten =) Buzdolabında asılı duruyor.

KARA KUZUCUĞUN ANNESİ dedi ki...

Hilalciğim her şey çok güzeldi. Keşke sendedki bu hamaratlık bulaşı olsa ne güzel olurdu

KARA KUZUCUĞUN ANNESİ dedi ki...

Aslıhancığım en kısa zamanda bi kısır yapalım .Salçadan bende istiyorum.

Urfa Tutkunu dedi ki...

Tamam yapalım inş. Ama o kısıra koyduğum domates salçası bitti. O gün hepsini koymuştum :) Yalnız biberden var hâlâ. Gerçekten salça ve pulbiber konusunda Urfam bir başka. İnsanın çiğ çiğ yiyesi geliyor :) Muhteşem kokuyorlar.

Hilal dedi ki...

kendine haksızlık etme, senin tahinli kısırını da biliyorum:)