“Çocuklarınızı çokça öpün! Her öpücük karşılığında cennette bir derece alacaksınız.Hz. Muhammed (s.a.v.)
Lilypie Kids Birthday tickers

25 Şubat 2010 Perşembe

Denemelerim

Herkeze hayırlı kandiller.Sevgili Aslıhan arkadaşımın yazdığı gibi (http://urfatutkunu.blogspot// "Bu dünyadaki en büyük hazinemin O'na ümmet olarak doğmak olduğunu düşünüyorum.Umuyorum ki 14,5 asıl evvel kainatı şereflendirdiği gibi bu günde gönüllerimizde yeniden doğsun'.Efendimize sonsuz selat ve selam olsun.Rabbim bu günleri tekrar yaşamayı nasip etsin inşallah.

Akşam ilk defa tahinli kek yaptım .Göz kararı koydum her şeyi.İlk defada keke çörek otu attım.Fenada olmadı hani.Kek pişerken bişi hamuru hazırlayayım dedim ama sonra vazgeçtim bişi yapmakdan ve yine uydurmasyon pizzaya benzer bir şey çıkdı orataya.Yani kafama göre takıldım fazla estetik olmadı pizzalarım ama denemeydi sonuçda.Ben bunları hazırlayana kadar saat 21:00 oldu.Sonra afiyetle yedik yattık.Ve bunlar kilo olarak döndiler tabiii.Sonrada nasıl zayıflasam diye düşünürüm.Kızım olmadan önce hiç böyle şeylerle fazla uğraşmazdım.Onun için değişik bi şeyler yapayım derken durumun dahada vahim hal alıyor :(((Eee gündüzde evde olmayınca yaptım, yedim diyene kadar geç oluyor.Ah keşke mutfakda biri olsa hep ama bu ben olmasam :))))

7 yorum:

İlkay dedi ki...

Allah'ın rahmeti, bereketi bizlerle olsun, gönül güneşimiz hiç solmasın, yüzümüz aydın olsun, kabrimiz nur dolsun, makamımız Firdevs, dualarımız kabul olsun. Kandilimiz kutlu olsun..
Mutfakda yemek yapcak birini bulursan bitanede bize gönder :) Tahinli kek çok güzel oluyor bende çok seviyorum annem yapar ben hiç yapmadım daha ellerine sağlık.

Unknown dedi ki...

Canim seninde kandilin mübarek tümdualarin kabul olsun

Hilal dedi ki...

ellerine sağlık Fatma'cım harika görünüyorlar.
hele de tahinli kek.. bayılırım..

Hilal dedi ki...

bu arada Kandilimiz mübarek olsun

Paşa dedi ki...

hayırlı kandiller canım.

Hilal dedi ki...

Nice senelere karakuzu
yaşın uzun, ömrün hayırlı olsun

Urfa Tutkunu dedi ki...

Fatma Hanım dün yazamadım yoğunluktan. Hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar. Yazım için de teşekkürler =) Bu arada annem tahinli kek yapardı ben lisedeyken. Gerçekten enfes oluyor. Pizza da hoş olumş bence kötü değil =)

Kara Kuzucuğa da hayırlı yaşlar dilerim. Akşam görüşecepğiz zaten inş. =) Sevgiler.