“Çocuklarınızı çokça öpün! Her öpücük karşılığında cennette bir derece alacaksınız.Hz. Muhammed (s.a.v.)
Lilypie Kids Birthday tickers

5 Ekim 2010 Salı

Annemi özledim.....


Bir kaç gündür kızım benimle sitenin taa dış kapısına kadar  gelip doya doya sarılıp koklaştıktan sonra    arkamıza baka  baka  birbirimize baya bi el salalyıyoruz ? Bazı anneler çocuklarıyla birlikte servis beklerken  Karakuzum'da beni uğurluyor. Bir an rolleri değiştik sandım. Annemi ,babamı ,kardeşimi çok özlediğim aklıma geldi.
 Evet  ben bu sabah annemi çok özledim,anne kokusunu özledim.Koca bir bebek gibi şımartılmayı özledim.Babamın bana sarılıp  ( babaannemin adı olduğum için ) Anam deyip ,gözlerimden öpmesini özledim.Daya fazla dayanamadım nerdeyse ağlayayacağım .Anneciğimi aradım biraz  önce konuşdum .Telefonda da hasret giderilmiyor ki....Ama biraz olsun  rahatladım..
Eğer sizinkiler yakınınızdaysa,bugün benim için onları ziyaret edin, yanaklarından öpün,dualarını alın.
Ne kadar büyürsek büyüyelim ,annemizin,babamızın gözünde hep çocuğuzdur ve öylede kalacağız.Allahım bütün annelere babalara hayırlı ,sağlıklı uzun ömürler ver.Hak' kın rahmetine kavuşmuş olanlarında günahlarını affeyle.Amin.

2 yorum:

İlkay dedi ki...

Annesi seni ne kadar çok seviyormuş.Keşke imkan olsa da sen kızını yolcu edebilsen karşılayabilsen :(
Allah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin uzun hayırlı ömürler versin.
Hafta sonu anneni babanı görmeye git sen iysimi :)

KARA KUZUCUĞUN ANNESİ dedi ki...

Karakuzum evet bana çok düşkündür. Ama ben fazla düşkünüm.Rabbim herşekiz çocuklarını bahtından güldüesün ,içinde karakuzumuda...
Aminnnnnn..
Çok uzak şehirlede olmasakta ha deyince gidilmiyor hele evliysen hiç gidilmiyor....