“Çocuklarınızı çokça öpün! Her öpücük karşılığında cennette bir derece alacaksınız.Hz. Muhammed (s.a.v.)
Lilypie Kids Birthday tickers

1 Eylül 2009 Salı

Haftasonumuz


Hafta sonun kızıma söz vermişdim bütün günümü sana ayıracam diye ama yine yapamadım.Başımı yastıkdan kaldıramadım ayağa kalktım mı başım nasıl dönüyordu duvara tutunarak yürüdüm.Tansiyonum düştümü-çıktımı bilemedim.Acaba sorun tansiyon değil de kollestrolmüydü? En kısa zamanda bi tahlil yaptırmak lazım.Akşam üzeri biraz düzelince kızımla teflon tavada mayalı hamurdan ekmek yaptık.Şimdiye kadar neden yapmadım ki dedim.Hem çok kolay oldu.Kızım açtı ben pişirdim:)))Ama unu hamura dönüştürmek bana nedense hep zor geliyor.


Pazar günü dişarı çıkalım dedik.Ay nasıl sıcak vardı öyle.Tubaya baskın yapalım evdeyse Elif bebişi sevelim diye yola çıkdık ama ne mümkün Tubamızı evde bulmak.Neyse yürümüş olduk biraz sonra markete gittik Karakuzuya dondurma biraz kırıntı aldık eve geldik.


Evde biraz boyama ve resim yaptık.Sonra birlikde Kayyu'nun maceralarını izledik.Kızımın istediği gibi değerlendiremedik günümüzü ama yinede ben yanında olduğum içim mutluydu.Anne sabah işe gidecenmi demeye başladı yine.

4 yorum:

İlkay dedi ki...

ayyy ayyyy saçları ne güzel olmuş maş. bu sene Ramazan sıcaklara denk geldi ya Allah affetsin biraz zor geçiyor.
Erken başlamış senin kız hamur açmalara ben hamur açmayı beceremem :)hamuruda kara kuzuya yapdırsaydın sana zor geliyo madem :)
Benim kuzumda kayu hastası o başlayana kadar dün akşam ağladı kayu ne zaman başlicak neden yok diye sonra flash diske çekdik istediği zaman açmış oluruz oda ağlamamış olur aynı izlicek ama daha çok farketmeyebilir.

KARA KUZUCUĞUN ANNESİ dedi ki...

Eevet ilkaycığım saçlarımız uzadı.Ramazan olunca gezmenin pek tadı olmadı.Çok seviyor benimle bi şeyler yapmayı yardım edince mutlu oluyor ama ben pek sabırlı olamıyorum sonrada üzülüyorum.Kayyu hastasıyız bizde analı kızlı.
.

zehra dedi ki...

kara kuzunuz cok seker masallah
acaba benım kızım ne zaman buyuyecek ablası gıbı :)

Paşa dedi ki...

ooo yinede gülümsemeli güzel bir gün geçirmişsiniz..bu arada geçmiş olsun oruç tan da olabilir:(