“Çocuklarınızı çokça öpün! Her öpücük karşılığında cennette bir derece alacaksınız.Hz. Muhammed (s.a.v.)
Lilypie Kids Birthday tickers

19 Ekim 2009 Pazartesi

Hafta sonumuzdan kesitler

  Kara kuzunun bu yaşına kadar  sürekli saçlarını kestirdim..Geçen sene en son kestirişimizde çok üzüldü ne olur gidip saçımı geri alalım  diye gözyaşı döktü.Artık büyüdü ya uzun saçlılara özellikle  uzun kıvırcık saçlı ablalara bayılıyoz.Anne neden beni Allahü Teala'dan istereken kıvırcık saçlı istemedin der Üzülme  sen biraz büyü  de perma yaptırırız derim. Çok süslüyüz çok, büyüdükçe işim zorlaşıyor kıyafetlerini beğenmiyor anne ben değişik değişik giyinmek istiyorum  bunlardan sıkıldım der hep ona çalışıyoruz kendime uzun zamandır doğru dürüs bi şey almadım desem yalan olmaz.Anneciğim hiç kırmızı kazağa pembe taç olumu kırmızısı yokmu bunun ondanda al dedi .Bende kızım inşallah büyüyünce iyi bi işin olur: seni başın üstünde taşıyacak bi eşin olur bi elin yağda bi elin balda yaşarsın   hayatta hiç sıkıntı çekmessin dedim .Bu seferde anne ben evlenmeyeceğim senden ayrılmam demez mi?
Canım kızım inşallah hep yakınında olurum  torunlarıma bakarım  dolabını yemeklerle doldururum.Rabbim  hiç kimseye evlat acısı göstermesin.Amin...Annelik bambaşka bi şey iyiki varsın kızım.Senin gibi bi kızım olduğu için Allah'a ne kadar teşeşkkür etsem az dediğimde de hep süslü bi kızın mı olmasını isterdin dedi 
.Bu arada kızımın ezzası olmasını  istiyorum. Babanda emekli olunca sana yardımcı olur sen ne zaman istersen o zaman gelirsin ezzaneye dediğimde babamızda beni hemen evden postalama ya  çözümü bulmussun  demez mi :)))Ne yapayım evde oturan eşleri oldu  olası sevmem.Ne  sana biri gelebiliyo ne de sen bir yere gidebiliyorsun.
     Taşınmamıza az kaldı pazar günü yeni evimize bakmaya gittik dönüşde  Pratikere uğradık o kadar çok alınacak va rki yetişemiyoz .Büyük bi ayna vardı önünde durduk ve  ben aynadan  fotoğrafımızı çekdim.Eve girişde böyle bi aynam olsun isterdim.Ama aynaya kadar neler var ihtiyacımız olan gönül her şeyden istiyor işde.Şimdi en çok istediğim bütün perdeleri değiştirmek .Karakuzuda annesinden  fotoğraf  çekmeyi öğrendi.Maşallah annesiyle babasını hiçde fena çekmemiş hani:)

4 yorum:

İlkay dedi ki...

Yazını okurken nedense gözlerim doldu çok içden yazıyosun. Çok paran olsa boş durmayacağını biliyorum inş Allah daha çok verir yapmak istediklerini yapabilirsin.
Allah evi olmayan herkese ev sahibi olmayı nasip etsin bende kendi evim olsun istiyorum:( Yapabilceğim bişey olsa ayna kocaman bir ayna sanırım bende seviyorum girişde kocaman aynaları alma imkanım olsada o aynayı sana alsam yeni evinin resimlerinide bizimle paylaş merakla bekliyorum.

KARA KUZUCUĞUN ANNESİ dedi ki...

Canım bana bakma insanın gözü doymuyo işde her şey hemen olsun istiyor sabretmek lazım Rabbim sağlık versin.Şükür evimiz oldu gerçi daha borcu bitmedi ama bu günleride gördük ya.Canım senin arkadaşlığın yeter iyiki varsın sende keşke aynı şehirde olsaydık seni çok seviyorum gerçekden

Paşa dedi ki...

allah sağlık versin herşey olur...yeni evinde güle güle otur.

İlkay dedi ki...

Allah razı olsun kardeş sende benim için değerlisin.