“Çocuklarınızı çokça öpün! Her öpücük karşılığında cennette bir derece alacaksınız.Hz. Muhammed (s.a.v.)
Lilypie Kids Birthday tickers

8 Ekim 2009 Perşembe

Hayal gücümüz ve kalplerimiz

R amazan da tanıtım için basılan hem reklam hem imsakiye olan parlak biraz kalın bi kağıt geçti elime 4-5 tane .Bunu yazısız yerlerinden çeşitli kalpler çizerek kesdim .İnternetde dolaşırken gördüğüm bi yabancı siteden  görmüşdüm kalplerden çeşitli şekiller yapılıyordu .


Akşam eve gelince Karakuzuyle hem bu kalplerden masaya şekiller yaptık .Bazı yerlerini  masada keçeli kalemle çizdik.Nasıl olsa kolanyalı mendille çıkıyordu kalem.Kızımın çok hoşuna gitti.Biraz oynadı .Önce bi kelebek yaptım ben sonra bozdum aynısını onun yapmasını istedim.Bu arada kaç küçük kaç büyük kalp var diye saydık.Sonra kedi  yaptık bide kuyruk çizince tamam oldu


 Balıkda çok şeker oldu özellikle dudakları :) ama tam tepeden ışık gelince fotoğraflarımız güzl çıkmadı tabi





Ve son olarak zürafa ve faremiz daha çok şey yapılabilir  çiçek gibi .Baya çok kalp kesdim zaten bir kutuya koyduk canımız sıkınca arada yaparız hem değişiklik olur .                                             

mutlu son masa  da yer kalmadı :))



6 yorum:

İlkay dedi ki...

Vay vay vay kalplerinizi sevsinler bi kalpde bizim için çizseydiniz . Çok güzel olmuşlar böyle şekilleri yapabilmek için üstün zeka lazım hepside birbirinden güzel olmuş ama kelebek en güzeli :)

TAZE NANE dedi ki...

Ne güzel şeyler yapmışsınız böyle.
Ben bile bayıldım. Çocuklar nasıl bayılır.

KARA KUZUCUĞUN ANNESİ dedi ki...

İlkaycığım ve naneciğim yorumlarınıza teşşkürler.Kalpleri kesmesi beni baya yordu önce kalın bir kartona şablon kalıplar çizdim bunlar beni baya uğraşdırmı ama ortaya zevkli bi şey çıkdı.

Kezban dedi ki...

Bende Balık kalbi çok beğendim.:)

İlkay dedi ki...

Her gün yeni şeyler eklemene alışmışım bu ara yazılara ara verdin olmuyo ama kardeş :)

havva dedi ki...

Süperrrr...Gerçekten çok güzel olmuş şekiller.Anne,kız çok marifetlisiniz maşAllah.Elinizden su içmek lazım :))Bizede bulaşsın diye